söndag 15 januari 2012

Ajaj..

Vakna imorse med tungt huvud. Hoppades att det bara var nattens tre amningar (!) som gjorde sig påminda. Men nej. Mjölkstockning i vänster bröst och feber. Fan. Som om det inte är kämpigt nog att fixa inför fotograferingen på tisdag. Jaja. Heludroidsalva, alvedon och vetekudde. Sarah har hjälpt mig med Signe.

Signe som för övrigt har tarmtömningsmaraton. Typ fyra gånger om dygnet hallå? Det är vi inte vana vid. Stackaren börjar bli knallröd i baken. Nåt tips? Nu använder vi bepantensalva.

Kramar

3 kommentarer:

  1. Stackare, har klarat mig undan mjölkstockning. Vi har använt bephanten, silonsalva o INGA våtservetter, bara tvättlappar med vatten :)

    SvaraRadera
  2. Usch mjölkstockning är hemskt, jag har redan haft det 5 gånger sedan Molle kom...bläää. Hoppas det går över fort. Håller tummarna för det. Vi använder bephanten (den sägs vara bäst för den är läkande) sen använder vi även silonsalva när det är som värst för den stannar liksom kvar på huden.

    SvaraRadera
  3. Stackare, hemskt med mjölkstockning :( hoppas det går över fort. När det gäller röda bebisrumpor tycker jag att vädring funkar bäst nästan. Salvor i all ära men att låta dem ligga utan blöja ibland hjälper mycket. Men kanske bäst att tajma in det EFTER en bajsning om det är så ofta, hehe :)

    SvaraRadera