lördag 7 januari 2012

Offentlig ursäkt

Ber om ursäkt till alla som besökte Ikea Barkaby igår och tvingades utstå min dotters skrik. Tänker däremot inte be om ursäkt till den gubbj'veln som talade högt om hur äckligt det var med offentlig amning (ammade i caféet för att trösta det lilla livet). Jag tyckte att det var fruktansvärt äckligt att du satt och glodde på mig med din gubbsjuka uppsyn.

Hur gör ni? Ammar ni på caféer? 

5 kommentarer:

  1. Heeeeelt sjukt att de finns sådana människor!!! Jag har ammat mina barn ÖVERALLT. Självklart finns det de som inte vill amma offentligt men jag har inte haft problem med det o då är det ingen annans bekymmer heller VAR,NÄR o HUR jag vill ge MITT barn mat! Så bra att du inte ber om ursäkt för det!! :) o grattis till eran fina dotter åxå :)

    SvaraRadera
  2. Vilken idiot!!!!
    Du gjorde ju helt rätt!

    SvaraRadera
  3. Usch vad tragiskt att det finns såna idioter. Hjärtlöst. Själv är jag inte 100 % bekväm med att amma varsomhelst. Men behövs det så gör jag det såklart. Så det händer ju då o då o det funkar ju. Men jag känner nog lite att det liksom är min o Tildes grej, nåt privat. Och så handlar det nog också om att jag tycker att det är jobbigt med störande miljöer om Tilde inte kan slappna av då när hon äter, vilket har hänt några ggr. Men som sagt, nöden har ingen lag, alls :)

    SvaraRadera
  4. Han kunde äl inte hålla tankarna i styr antagligen, hehe..
    Jag ammade inte offentligt. Men det var ju för att JAG var obekväm med det, inte för att andra var det. Amma på du !! :)

    SvaraRadera