fredag 19 mars 2010

Pund-huvud

MOhahahahaha. Inför den kommande resan till London har jag räknat med att pundet står i 14 kr. Det har det ju alltid gjort liksom ( eller gjorde senast jag var där.. för 13 år sedan). Idag så stod det på DNs framsida, jag citerar; "Svagare pund skapar fyndläge i London". Pundet mina vänner pendlar numera mellan 9,75 och 10,75. Sarah.... yäääääääh!!!!

Jag ska köpa puderrosa converse. Och hör sen.

3 kommentarer:

  1. åååh! Snälla Ida kan du köpa med ett par fräsiga converse till mig oxå :) :) Jag kan föra över pengar på ditt konto!!!!!!!! :) :)

    SvaraRadera
  2. Klart jag kan!!! de ska tydligen bara kosta 400 pix i London nu (jämfört med typ.. 700 i Sverige!!!)

    SvaraRadera
  3. Har du missat detta alltså?
    Herregud, jag har beställt skor från england som en tok denna vår. :) För converse rekommenderar jag kedjan "Office" som har butiker i Notting hill och på Carnaby street (där Beatles brukade hänga). Office säljer alla snygga sneakers som finns, och har dessutom vissa modeller som är "exclusive" - alltså bara kan köpas hos dem. Har själv tuggummi-rosa converse med specialdekoration som jag köpte när jag bodde där. Helt rätt att åka till London och tokshoppa just nu. Sörjer enormt att jag inte har tid just nu! Ha det så roligt!

    SvaraRadera