måndag 13 juni 2011

Stödstrumpor

Har haft en halvdålig dag. Dagen började med ett besök på Arbetsförmedlingen. 1.5 timma tog det och imorgon måste jag dit igen på ett möte. Jag är deltidsarbetslös fick jag veta. Kul. Så nu är man inne i den svängen. Lite intressant, man läser ju mest om det i tidningarna. Tycker att resurserna kan läggas på de som behöver det men men nu är jag ju i den situation som jag är så. "Det är bara att göra som de säger" sa Pappa. Jag lyssnar på pappa. Duktig flicka va?

På tal om duktig flicka. Gubben som skrev in mig idag trodde att jag precis hade tagit studenten... Det blev lite pinsamt när han förstod sitt misstag, han blev svettig och skrattade nervöst resten av samtalet. Stackarn.

När jag kom hem ställde jag mig vid spisen vilket resulterade i flera matlådor till min älskling. Sen dog jag på soffan. Slötittade på TV och skulle bara blunda fem minuter. Vaknade två timmar senare. Då var det kört. Tungt huvud och svårt att hålla mig vaken. A åkte till jobbet och Sarah kikade förbi efter sitt. Vi käka (brända) nachos med smält ost på. Mumma. Guacemole och salsa. Kl 22 kände jag mig som en människa igen och satte igång med att skriva klart min uppsats. Nu är det bara några småsaker kvar. Härligt härligt!

Nu ligger jag i soffan igen, med stödstrumporna på för mina fötter är så svullna, och dricker isvatten. Borde sova men... ska bara ;)

Mage 24 veckor plus 6 dagar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar